Over Vissers Ploegmakers

Sinds 1988 verzorgen we als multidisciplinair aannemingsbedrijf complexe, integrale GWW-oplossingen op maat, van ontwerp tot en met realisatie. Dat doen we graag samen met onze opdrachtgevers én andere partners.

visie vissers ploegmakers

Onze visie

Daadkrachtig, gedreven en creatief. Met oog voor de mens en zijn omgeving; of het nu gaat om jou als klant of onze medewerkers. Deze kernwaarden typeren onze organisatie. Op die manier willen we een duurzame groei van integrale projecten en diensten blijven realiseren. Iets wat we graag sámen met jou als partner doen.

Onze bedrijfslocatie

We zijn trots op onze locatie van 4 hectare groot en op zo’n 3 kilometer van de Maas gelegen. Op deze plek in Oss werken we in een duurzaam, modern en prettig kantoor. Via ons zusterbedrijf InfraHUB hebben we ter plekke de beschikking over een op- en overslagplaats voor grondstoffen en afvalstoffen en een eigen loskade, waar schepen met een gewicht tot 5.000 ton kunnen aanleggen om te lossen en te laden. Een groot deel van het transport van materiaal en materieel verloopt over het water, wat uitstekend aansluit bij ons streven om werkzaamheden zo duurzaam mogelijk uit te voeren.

Volg ons

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van Vissers Ploegmakers? Volg ons dan op onze social mediakanalen.