werken bij vissers ploegmakers

Werken bij Vissers Ploegmakers

We groeien hard als bedrijf. Daarom zijn goede mensen altijd welkom bij ons. We maken hele gave projecten, waarvan je op deze website een indruk krijgt. Lijkt het je wat om bij ons te werken? Gewoon reageren!

Uitvoerder

In de functie van Uitvoerder ben je de spil van het project. Je zorgt voor de aansturing van de medewerkers op de projecten, communiceert met de omgeving en opdrachtgever.

3D Tekenaar/ Modelleur/ Engineer

Je denkt mee over ontwerpoplossingen en brengt deze in beeld. We hebben een grote diversiteit aan type werken en werken vaak in Bouwteams waarin jouw inbreng noodzakelijk is!

Chauffeur/ machinist/ vakman GWW

Met je vrachtwagen voorzien van onder andere een elektrische loader en minigraver, trilplaat, stamper en ingerichte werkplaats rij je naar een van onze projecten. Daar ben jij het Manusje van alles.

vissers ploegmakers groepsfoto

Werken bij Vissers Ploegmakers

Wij zijn een familiebedrijf, waar de lijntjes kort zijn. Waar we graag hard werken, maar waar we dat vooral ook graag met zijn allen doen. Als team. Een team waarin iedereen meedoet en iedereen evenveel meetelt. Spreekt dit jou aan? Dan moet je maar eens contact met ons opnemen! Bij Vissers Ploegmakers gaat het om het eindresultaat. Maar dat spreekt voor zich, toch? Als wij met zijn allen ons werk niet goed doen, krijgen we niet de klussen die we zo graag doen. Maar daarnaast gaat het bij ons ook om de sfeer. Want je werkt uiteindelijk om te kunnen gaan stappen, om een huis te kunnen kopen, voor je vakanties, je gezin. Voor het leven nu en voor het leven later. Ja, toch? Maar dat houd je niet vol als je geen plezier hebt in je werk. Daar zetten wij op in. Dus nogmaals: het is hard werken bij Vissers Ploegmakers, maar het is tegelijk hard genieten samen. Tijdens het werk en regelmatig ook daarbuiten. Dus wat let je? Reageer! Bel 0413 – 212168 en vraag naar Anne van Oorschot, of mail naar avanoorschot@vissersploegmakers.nl. Tot ziens!