Onze aanpak

Samen met jou en een vaste groep van partners verzorgen wij de correcte uitvoering van je project, desgewenst van ontwerp tot en met realisatie. Totaalconcepten, die jou maximaal ontzorgen.

aanpak bouwteams icoon

Werken in bouwteams

Hogere kwaliteit van het werk, oplevering binnen de gestelde tijd en minder overlast voor de omgeving: het zijn slechts enkele voordelen van het werken in bouwteams.

aanpak design en construct icoon

Design & Construct

Wil je maximaal ontzorgd worden, geen enkel probleem voor Vissers Ploegmakers. Wij nemen je graag het hele project uit handen, van ontwerp tot en met realisatie.

aanpak uitvoering icoon

Uitvoering

Heb je ons puur nodig voor de uitvoering? Ook dan staan we jou graag met raad en daad bij en denken we graag met je mee. Want uiteindelijk telt het eindresultaat.

bouwteams

WERKEN IN BOUWTEAMS

Samenwerken leidt tot de meest bevredigende resultaten, zo hebben we de afgelopen jaren wel ontdekt, in een periode dat tientallen bouwteamprojecten met succes werden afgerond. Door samen te werken kunnen we projecten beter, efficiënter, slimmer, sneller en vaak ook goedkoper aanvliegen en realiseren. Het zorgt uiteindelijk voor een hogere kwaliteit van het werk, oplevering binnen de gestelde tijd minder overlast voor de omgeving en meer grip op de kosten en risico’s. Co-creatie in optima forma, met optimaal resultaat en een win-win-win situatie.

Design & construct

Veel opdrachtgevers willen compleet worden ontzorgd bij een project. Bij Vissers Ploegmakers nemen we je dan ook graag het hele traject uit handen, van ontwerp tot en met realisatie. Daarvoor beschikken we over een eigen ontwerpteam en zoeken we de samenwerking met vaste partners, zoals ingenieursbureaus, onderzoeksbureaus en specialistische onderaannemers. Vanzelfsprekend nemen we ook het onderdeel Omgevingsmanagement voor onze rekening.

uitvoering

Uitvoering

Heb je het ontwerp voor een project al klaarliggen en zoek je nog naar een geschikte partner voor de uitvoering? Ook dan staan we jou bij Vissers Ploegmakers met raad en daad bij. Nemen we desgewenst het omgevings- en risicomanagement voor onze rekening. En denken we graag met je mee over eventuele mogelijke optimalisaties en besparingsopties. Uiteindelijk hebben we maar één doel: een zo kwalitatief hoogstaand mogelijk eindresultaat.