Hecht familiebedrijf is op zoek naar een collega die ‘handig is met joysticks en pedalen’

Kraanmachinist

Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel ruimte voor gezamenlijke groei en persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wie ben jij?

  • Machinist in hart en nieren;
  • Vaardig met een graafmachine tussen de 16 en 45 ton;
  • Gemotiveerd en weet van aanpakken.

 

Wat ga je doen?

Bij ons krijg je een ‘eigen’ kraan ter beschikking en een mooie werkomgeving. De ene keer draai je in de mooiste natuurgebieden die het zuiden van Nederland rijk is en de andere keer sta je in een woonwijk in aanleg. De projecten waar jouw hulp gevraagd wordt lopen zeer uiteen. Een greep uit onze werkzaamheden: we bouwen bruggen, leggen natuur aan, maken woonwijken bouw- en woonrijp, leggen (pers)riolering aan, maken stuwen en bouwen dijken.

Een afwisselende functie waarbij jij jezelf volledig kunt laten zien in ons gezellig en mooi familiebedrijf!

 

Wat bieden wij?

  • 40 uur per week een afwisselende baan;
  • Je krijgt een goed salaris volgens CAO Bouw & Infra;
  • Voor medewerkers van Vissers Ploegmakers wordt veel georganiseerd op het gebied van persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling, gezelligheid en vertier en dat uiteraard geheel vrijblijvend;
  • Werken bij Vissers Ploegmakers betekent terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen.

 

Kom langs voor een kop koffie om de sfeer te proeven, kennis te maken, je ambitie, kennis, vaardigheden en kwaliteiten met ons te delen en om te onderzoeken of de functie bij je past.

Solliciteer direct

Bel 0413 – 212168 en vraag naar Anne van Oorschot of mail naar avanoorschot@vissersploegmakers.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

bedrijfsuitje oostenrijk