Werken bij Vissers Ploegmakers

Ben jij de baas over de CASE CX350D semi long reach? Werk dan mee aan een betere en mooiere wereld!

45 ton staal in bedwang houden, het is niet niks. Maar voor jou als ervaren machinist is de machtige CASE CX350D semi long reach geen enkel probleem, jij kunt elke kraan aan! En dat is mooi. Want dan ben jij precies de kraanbaas die we zoeken.

Waarom werken bij Vissers Ploegmakers? Nou, ten eerste kom je in een warm bad terecht. Een familiebedrijf, waar de lijntjes kort zijn. Waar we niet houden van poespas, waar we graag hard werken. Als één team. Een team waarin iedereen meedoet en meetelt. Maar hé! Bij hard werken hoort ook hard genieten. Werk waar je plezier in hebt. Zodat je lekker in je vel zit en op een fijne manier werkt om te kunnen stappen, een huis te kopen, voor je vakantie en je gezin. Kortom: voor nu én later. Dat snappen we, daar zetten we op in.

Maar net zo belangrijk: Je werkt hier straks aan de meest schitterende, vaak grote projecten. Aan water en natuur, aan onze stedelijke omgeving. Projecten met een eindresultaat waar de wereld beter en mooier van wordt. Werk waar mensen je echt dankbaar voor zijn. Want het gaat ook om hún toekomst.

Wat wil je nog meer? Dus gaan met die baan, gaan met die kraan! Een cv of motivatiebrief is niet nodig, gewoon even bellen of mailen en ontdekken of we een match hebben. Ook die lijn houden we kort!

Solliciteer direct

Bel 0413 – 212168 en vraag naar Dirk
of mail naar info@vissersploegmakers.nl.